München High End 2019

Kirjoittanut | 18.5.2019

9.-12.5.2019 vietettiin maailman suurimpia ja tärkeimpiä alan messuja. Tänä vuonna tuntui siltä että messuilla oli näytteilleasettajia ehkäpä enemmän kuin ikinä, ja kävijöitä kuluttaja-päivinä pe-su erittäin hyvin. Huippukohta Sound Factor tiimille oli päästä näkemään ja kuulemaan Franco Serblin uutuus, Accordo Essence, 3-tie lattiamalli, jota alkaa tehtaalta saamaan syyskuussa 2019. Franco Serblin oli vuokrannut tapausta varten eräästä viihtyisästä, verrattain pienestä hotellista, jossa…

Lue lisää

Sound Factor 11-vuotisviikonloppu 13.-14.10.

Kirjoittanut | 12.10.2018

Tervetuloa piipahtamaan viikonloppuna, jolloin vietetään pienimuotoisia päätoimisen yrittäjyyden 11-vuotisjuhlaa. Oikeasti vuosipäivä oli 28.8.2018, mutta ei olla ehditty rauhoittumaan sitä juhlistamaan. Soitellaan hyvää musiikkia Air Tight ATC-1 & ATM-4 -systeemillä, Franco Serblin Ktema -huippuluokan lattiakaiuttimien kanssa. Liikkeen takaosassa soimassa myös merkin pienempi malli, Accordo, jotka ovat esillä Wienin Mozart-museossa.

Lue lisää

Vicoustic, uusi edustus Sound Factorille.

Kirjoittanut | 21.9.2018

Sound Factor sai mieluisan tehtävän: Aloittaa Vicoustic maahantuonnin ja markkinoinnin Suomessa. Pyydä Vicoustic -hinnasto: info at soundfactor.fi , siinä on pitkä lista jokaisen tilan akustiikkaa kehittävistä tuotteista, jotta tovi menee läpi lukemisessa. Vicoustic itse kouluttaa SoundFactorista akustiikka-osaajan, joten kysy suunnitteluapu ennen tilaamista. Tarkoitus on työstää Sound Factor -myymälästä Vicoustic -showroom! Jälleenmyyjä – kysy tarjouspaketti & suunnittelu demohuoneen akustoinnista.

Lue lisää

Sound Factor jälleen mukana HifiExpo -tapahtumassa 14.-16.9.2018

Kirjoittanut | 9.8.2018

Sound Factorilla on suuri kunnia päästä osallistumaan audio-alan nerona laajalti pidettävän Jonte Knifin ja hänen yhtiökumppanin Janne Raumanin perustaman Knif Rauman -yrityksen ensimmäisen tuotteen lanseeraukseen! Se tapahtuu Helsingin Hifiexpossa 14.-16.9. ” Knif Rauman Nº1 Knif Audion perustaja Jonte Knif ja teollinen muotoilija Janne Rauman ovat yhdistäneet voimansa. Uuden yrityksen ensimmäinen tuote on Hifi-messuilla julkaistava kaiutin, jossa ei ole tingitty elektroakustisesta…

Lue lisää

Juhannus & kesäloma 22.6.-4.7.

Kirjoittanut | 21.6.2018

Sound Factor myymälä on seuraavan kerran avoinna 4.7. Juhannus menee perheen parissa ja perään on yksi lomaviikko. Oikein mukavaa kesää kaikille vanhoille ja uusille Sound Factor -asiakkaille!

Lue lisää