Muutto uusiin tiloihin lähestyy

Kirjoittanut | 6.3.2014

Tässä alkaa tulla kiire muuttomyynnin kanssa, nimittäin olemme äärimmäisen hyvin aikataulussa uuden tilan saneerauksen kanssa! Tämä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla alamme hiljalleen siirtämään demokalustoa Hallituskatu 15 tiloihin.

Vaikka meillä ei ole varsinaista tarvetta myydä hyviä demolaitteita, on todettava -rehellisyyden nimissä- , että olisi helpompaa tilailla uudet demot suoraan Hallituskadulle ja myydä vanhat Rautatienkatu 22:sta.

Esim. KEF tulee merkkinä säilymään meillä vahvasti jatkossakin, vaikka nyt ollaan koitettu päästä kaikista demoista eroon ns. uloskantohinnoin. Vielä olisi muuan Q100, Q300, Q500, R300, R500 -parit poistohinnoin tarjolla, ihan vilpittömänä vinkkinä.

Huomenna torstaina suditaan viimeisetkin maalit, ja kiinnitellään AV-huoneen panelit kattoon, perjantaina listat kiinni ja sähköt päälle, jonka jälkeen jäbät duunaa muutamat hylly-idis-tsydeemit ja Monitor Audio SoundFrame -uppoasennukset… Sitten alkaakin jo armoton demohuoneiden testailu, mikä tässä ehkä on sitä mukavinta puuhaa. Konto acoustics paneleilla hoidellaan loput tarvittavat akustoinnit. Väliseinäremontin yhteydessä vedeltiin Gyptone Air -panelit seiniin, ehkä vähän liiankin kanssa. No, niitä saa muokattua vielä jälkeenpäin, jos meni jo aavistuksen yli-dempatuksi. Tästä meinaa tulla nyt bloki, joten ei auta kun lopetella.

Nähdään taas,
luonnollisesti kuulemisien merkeissä!