Sound Factor uutiset Hifimaailma -lehden nettijulkaisuissa.

Kirjoittanut | 25.9.2016

image

Sound Factorin uusi liike noteerattiin myös Hifimaailma.fi -lehden toimituksessa.

Kiitos alaa seuraaville journalisteille mukavasta huomiosta!

Mikäli olisivat oikein soittaneet, tai muuten tiedustelleet asiaa suoraan minulta, olisin kertonutettä tarkoitus on tehdä uudesta liikkeestä kursailematta esim. Rega Researchin Suomen lippulaivamyymälä. Uusista merkeistä olisin maininnut kaapelipuolen perustason AtlasCablen, ja kaiuttimista ehkä hehkuttanut hieman vuolaammin FrancoSerbliniä. Onhan Franco (R.I.P.) aikoinaan perustanut SonusFaberin, ja sitten omassa firmassaan jatkanut vuosien kehitystyön hedelmien yhteensulauttamista. Lopputuote on sanalla sanoen innovatiinen, mikä on paljon sanottu passiivikaiuttimesta näinä digitalisaation (jotkut sanovat pilipalisaatio) aikoina.

Regan tehtaan edustajien vieraillessa katsomassa uutta liikettä, ehdottivat myös PMC-kauttimien ottamista myyntivalikoimaan. Sanoista siis tekoihin, ja uudesta PMC-5.-sarjasta on demoon tulossa 5.23 ja 5.26, joista 5.26 juuri ensiesiteltiin HifiExpo2016 -tapahtumassa siten että suuri osa kävijöistä kuulemma piti demoa yhtenä koko tapahtuman parhaista. MrHifille suuret kiitokset demon esittämisestä!

Hifimaailma lehti oli kesän aikana myös huomannut että AvantgardeAcoustic Zero1XD sai erittäin arvostetun huomionosoituksen kotimaassaan Saksassa.