Uutisia kevät-kesä 2017

Kirjoittanut | 2.6.2017

Kevään aikana on tapahtunut useita Sound Factorin liiketoimintaan vaikuttavia asioita edustusrintamalla.

Yksi suurimmista on Avantgarde Acoustic Suomen yksinoikeuden menettäminen, joka johtui tietenkin tehtaan myynnin kasvattamisen tarpeesta koko pohjoismaiden suhteen. Avantgarde Acoustic on vuodesta 2011 ollut Sound Factorin ”premium dealer” -tuote. Ja siitä on muodostunut erittäin tärkeä.

Meillä on Suomessa yksi kansainvälistä maahantuonti-liiketoimintaa harjoittava yritys, Turussa kotipaikkaansa pitävä Agentur Tur-Pex, joka on toisessa polvessa- vuodesta 1983 toiminut perheyritys. Avantgarde Acoustic halusi yhden toimijan, jolla on pohjoismaihin valmis myyntiverkosto, ja Sound Factorin kannalta oli hienoa että löysivät sellaisen Suomesta. Agentur Tur-Pex on uusi pohjoismaiden ja Baltian maiden Avantgarde Acoustic -maahantuoja. Onnittelut siitä!

Avantgarden näkyyvyden osalta asiat tulevat varmuudella paremmalle mallille, jonka seurauksena entistä useammat kiinnostuvat näistä erinomaisen hyvin musiikkia toistavista kaiuttimista.
Se luonnollisesti tuo lisää asiakkaita Sound Factor -liikkeeseen. Sound Factor omaa näistä tuotteista
luonnollisesti vuosien kokemukseen perustuvan tietotaidon, ja saa ne kuulostamaan asiakkaan tilassa parhaalta mahdolliselta.

Alkanut yhteistyö Sound Factorin ja Agentur Tur-Pexin välillä on kantanut hedelmää mm. kahden uuden äänirasia-valmistajan ja yhden suuren kaapeli/tarvike-valmistajan jälleenmyyntisopimuksen merkeissä.

Nämä tuotemerkit ovat japanilainen HANA MC, amerikkalainen Soundsmith -MI,
sekä japanilainen Furutech. Taas muutama hyvä syy liittyä Sound Factorin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Hana MC rasiat, High- ja Low Output,
Hana SH&L, svh.699€ EH&L, svh,479€

Ei tässä vielä kaikki…

Sound Factor on sopinut saksalaisen Nessie Vinyl Master -vinyylipesulaitteiden maahantuonnista.

Nessie Vinyl Master, svh.2250€

Jottei käy tylsäksi, on yhteistyö saksalaistuneiden Spatial Audion ja Zu Audio -tuotteiden osaltakin alkamassa. Erittäin hieno asia asiakkaiden kannalta on, että nämä kaksi mainiota merkkiä todellakin tuotetaan nyt Saksassa, josta ei toimitusajat tänne Suomeen montaa päivää kestä.

Spatial Audio valmistaa Open Baffle -kaiuttimia, jotka ovat immuuneja akustisille ongelmille. Mikä hienointa, on sointi erittäin luonnollista, ja 95dB herkkyys tarjoilee nopeaa dynamiikan toistoa.

Spatial Audio M3, alkaen 4700€/pari.

Kaiken soinnillisen hyvyyden lisäksi nämä ovat yllättävän siroja ja kauniita.
2×15″ bassot, joissa toisessa koaksiaalisesti herkkä kompressio-draiveri…
On sellainen resepti, että kelpaa useimpiin tarpeisiin!
Ai niin, näitä on 4-ohmista ja 16-ohmista mallia, transistori- ja putkivahvistimille omansa.

Mitähän vielä, no pari ässää osui hihaan:


Trafomatic Audio Evo2, 300B SE, svh.3645€

Hienosti uudistunut Trafomatic Audio viimein Suomeen! Nämä on viimeisten viiden vuoden aikana kokeneet hienon sekä sisäisen että ulkoisen kasvojen kohotuksen, ja alkaen mallin hintataso 2300€ on useiden saavutettavissa.
Tuotantolinjalta löytyy sopiva laite herkille Spatial Audio -ja Avantgarde Acoustic -kaiuttimille, sekä järeämpää toteutusta epäherkemmille.

Spatial Audion EU valmistaja tekee myös ZuAudio -tuotteet EU markkinoille, ja nyt siis vuosien tauon jälkeen myös Zu Audio -tuotteet jälleen saatavissa, suoraan Saksasta, joten toimitusvarmuus on taattu.

Zu Audio Omen mkII, svh.2200€/pari!

Mauno Koiviston optimistisuuden jalanjäljillä,
mukava mennä kesää kohti monta uutta kivaa pilkettä silmäkulmassa!

Tervetuloa Sound Factoriin!